Europromos is onderdeel van Zintuig.nl.- Relatiegeschenken groothandel en drukkerij. - E-mail: sales@zintuig.nl. Telefoon: 0031 35 6956000

Klanten beoordelingen

Goede service en hele snelle levering. Producten zien er ook goed uit.

Spaarpotten bedrukken met bedrijfslogo

Binnen het volledige assortiment aan relatiegeschenken vindt u diverse artikelen die het vrijwel bij iedere doelgroep goed zullen doen. Bijvoorbeeld bedrukte spaarpotten. Voor iedereen is het leuk om een bedrukte spaarpot te ontvangen en te gebruiken. Daarnaast kunt u met spaarpotten bedrukken op een originele manier uw boodschap communiceren richting uw doelgroep. Door de vele bedrukkingsmogelijkheden kunt u gemakkelijk uw eigen opdruk bepalen en u ontvangt altijd een drukproef!

Bespaar op het spaarpotten bedrukken

De relatiegeschenken die u bij Europromos vindt worden tegen een gemiddeld 5% lagere prijs aangeboden dan bij onze concurrentie. Dat geld ook voor de spaarpotten binnen ons volledige assortiment. U bespaart dus op de aanschaf van spaarpotten bedrukken. Niet alleen een mooie metafoor maar ook een uitkomst voor uw onderneming. Daarnaast rekent Europromos geen leveringskosten. Europromos maakt relatiegeschenken makkelijk en goedkoop!

Uw filter van de productgroep Huis & Keuken:
Spaarpotten

1-1 van 1
     
Vergelijk producten
Zet product op lijstje
MO7242 Plastic spaarpot geschenk |
Kunststof spaarpot MO7242-22
€ 1,46
Vergelijk producten
Zet product op lijstje
1-1 van 1