Europromos is onderdeel van Zintuig.nl.- Relatiegeschenken groothandel en drukkerij. - E-mail: sales@zintuig.nl. Telefoon: 0031 35 6956000

Elektrische relatiegeschenken

De nachten worden langer en de temperatuur schiet weer naar beneden, het wordt winter. De tijd van sinterklaas en kerst komt er weer aan en voor u het weet zitten we alweer in 2015. Maar voordat het zover is moet 2014 natuurlijk wel eerst worden afgesloten. Wanneer u een eindejaar geschenk zoekt voor uw relaties overweeg dan eens een elektronisch relatiegeschenk. Anno 2014 wordt is bijna alles digitaal. In deze blogpost zetten we de elektronische relatiegeschenken op een rijtje die wij u aanraden als eindejaarsgeschenk.

 

·      
Bluetooth speakers bedrukken

Muziek is voor veel mensen erg belangrijk in hun leven. Veel mensen hebben een favoriete artiest of een bepaalde band die ze erg tof vinden. Vaak staat er op kantoor muziek op of luisteren we in de trein of in de auto naar een aantal nummers. Door de uitvinding van bluetooth is het makkelijker geworden om muziek te luisteren. Er hoeft minder gesleept te worden me draadjes. Alles wordt gewoon via de lucht naar elkaar verzonden. Bluetoothspeakers zijn dan ook een fantastisch geschenk om weg te geven. Ze kunnen bedrukt worden met uw eigen tekst of logo. Zo zal uw merk altijd worden geassocieerd met goede muziek.

 


 
Powerbanks bedrukken

Powerbanks zijn ook razend populair dit jaar. Met deze kleine accu’s kunt u de batterijduur van uw Iphone, notebook of tablet weer nieuw leven inblazen. Powerbanks zijn ideaal voor onderweg of bijvoorbeeld voor op de camping. Als er even geen stopcontact in de buurt is sluit u uw apparaat gewoon aan op een powerbank en voilà er komt weer leven in de accu. Powerbanks zijn ideaal om te bedrukken. Daarom zijn ze ook zo populair als geschenk, u geeft de ander echt een handig cadeau.

 

Elektronische relatiegeschenken bij Europromos.be
Benieuwd waar u al deze relatiegeschenken kunt bestellen? Neem eens een kijkje op Europromos.be. Onze medewerkers zullen hun uiterste best doen om uw geschenk tot een succes te maken.

 


Tags:
Geplaatst op: 27/10/2014 door: Brandon