Europromos is onderdeel van Zintuig.nl.- Relatiegeschenken groothandel en drukkerij. - E-mail: sales@zintuig.nl. Telefoon: 0031 35 6956000

Klanten beoordelingen

Goede service en hele snelle levering. Producten zien er ook goed uit.

Persoonlijke cadeaus voor iedereen!

Bij het geven van relatiegeschenken doen persoonlijke cadeaus het altijd uitstekend. Persoonlijke cadeaus die goed aansluiten bij de doelgroep hebben namelijk een versterkt effect. Zeker wanneer er een persoonlijke opdruk op het relatiegeschenk zit. Een passende bedrukking is de sleutel tot succes voor effectieve relatiegeschenken. Europromos heeft een volledig assortiment waarin er ruime keuze is uit de beste relatiegeschenken. Voor iedere doelgroep is er wel een passend persoonlijk relatiegeschenk te vinden, zeker wanneer u bij Europromos zoekt!

Relax relatiegeschenken met persoonlijke opdruk

Een relax relatiegeschenk met persoonlijke opdruk is bij Europromos eenvoudig te realiseren. Het bedrukken van relatiegeschenken is nog nooit zo eenvoudig geweest. Bekijk snel de bedrukkingsmogelijkheden van Europromos en voorzie uw relatiegeschenken van een passende bedrukking. Bijvoorbeeld een mooie slagzin, een persoonlijke tekst of simpelweg uw bedrijfsnaam en logo! De levering van bedrukte relatiegeschenken is bij Europromos ongeëvenaard snel. Bedrukte relatiegeschenken kunnen al na 3 dagen worden bezorgd als u kiest voor de hoge snelheidslevering.

Uw filter van de productgroep Persoonlijke verzorging:
Massage

1-3 van 3
     
Vergelijk producten
Zet product op lijstje
IT2660 Massage warmte pads Europromos.nl | goeie koop
Massage warmte pads IT2660-04
€ 0,39
IT2660 Massage warmte pads met opdruk | Europromos.nl
Massage warmte pads IT2660-22
€ 0,39
MO7380 Handwarmer in hartvorm relatiegeschenk |
Handwarmer in hartvorm MO7380-05
€ 0,57
Vergelijk producten
Zet product op lijstje
1-3 van 3